Хром Хелат, регулює рівень цукру, НСП.

NSP
1801
1040,00
грн
  • Нормалізує рівень цукру на крові;
  • Покращує м'язовий тонус;
  • Підвищує витривалість;
  • стимулює працездатність;
  • нормалізує обмін речовин в організмі;
  • регулює вміст цукру в інсулінорезистентних станах;
  • Зменшує рівень холестерину;
  • Знижує апетит.

Для підвищення активності інсуліну Вага людини, як і її зовнішній вигляд, багато в чому залежить від вмісту цукру в крові.
Доведено, що нормальне функціонування гормону інсуліну, а значить, підтримання цукру в крові на нормальному рівні, без хрому неможливе хром. Chromium Chelate (Хром Хелат), розроблений компанією NSP, стимулює активність інсуліну, нормалізує вуглеводний, білковий та жировий обмін, а також зміцнює м'язи. Для збільшення резервних можливостей.

Краіна виробник: США

Застосування:
Склад:
Дослідження:

Застосування:

БАД дорослим приймати по 1 таблетці на день під час їжі. Зберігати у сухому, прохолодному місці.
Протипоказання: не рекомендується приймати вагітним жінкам при важких захворюваннях нирок, індивідуальної непереносимості компонентів продукту.

Склад:

1 таблетка:
  • Хром (амінокислотний комплекс) 300 мкг.
  • Кальцій (дикальційфосфат) 80 мг.
  • Фосфор (дикальційфосфат) 61 мг.
  • Хвощ (Equisetum arvense) 20 мг.
  • Червона конюшина (Trifolium pratense) 20 мг.
  • Деревій (Achillea.

Дослідження:

До складу Chromium Chelate (Хром Хелат) входить поєднання хрому з різними амінокислотами (хелатна форма елемента), завдяки чому він краще засвоюється організмом. Науково доведено, що хром посилює резервні можливості організму за запасом глікогену.
Така позитивна властивість необхідна для:
Збільшення мускулатури та сили, з якою скорочуються м'язи;
Зниження запасів жиру (вуглеводи переходять у глікоген).
Хром – це центральний атом молекули гормоноподібної речовини, основний чинник засвоєння глюкози.
Працюючи у парі з інсуліном, він транспортує глюкозу через клітинні мембрани. Для боротьби з холестерин Хром зменшує кількість небажаного холестерину в крові, а також знижує рівень тригліцеридів. Більшість сучасних людей вживають багато вуглеводів з їжею, отже, і багато цукру.
Дивіться також..